SKS Take Away 6 februari 2021

fb-omslagfoto-851x315-eetdag-sks_wolfstee-08102018

Beste spelers en  oud-spelers, ouders , sponsors en sympathisanten , ….

De laatste jaren hebben wij samen met jullie enorm veel inspanningen gedaan om SKS Herentals om te vormen tot de mooie, sociale club die ze nu is, met inmiddels 400 leden.

Ambitieus als we zijn, willen we samen met u de club nog verder uitbouwen. Samen staan we sterk en samen kunnen we veel aan!

De voorbije 2 jaren organiseerden we telkens een “ Familie- en  Vrienden eetfestijn” ten voordele van de club, dit in samenwerking met Wolfstee van Pascal Van Nueten. Jammer genoeg kunnen we dit jaar – omwille van de Corona beperkingen – geen vervolg breien aan deze zeer succesvolle avonden. Samen met Wolfstee willen we echter niet bij de pakken blijven zitten. We gaan dit jaar dan ook full force voor een “SKS Take Away” op zaterdag 6 februari (afhaal tussen 10u en 15u).  Dit is voor ons alweer een unieke kans om centen op te halen om dromen te verwezenlijken voor onze geliefde club.

Alle gerechten kunnen op zeer eenvoudige wijze thuis opgewarmd worden en zo tover je in een mum van tijd toch een fantastische maaltijd op tafel!

Afhaallocatie: Wolfstee, Wolfstee 14, te Herentals

Inschrijven kan t.e.m. 4 februari door gebruik te maken via het bestelformulier hieronder. 

Betaling kan bij afhaling of via overschrijving  op het rekeningnummer van SKS (BE78 144898 472886). (Mededeling: naam van de bestelling die je hieronder ingeeft) 

We rekenen op jullie bestellingen om van deze  SKS Take Away een even groot succesverhaal te maken!!!

#MEERDANVOETBAL

Schrijf je nu in

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Desserten

Totaal

Afhalen

Afhalen kan op Wolfstee op zaterdag 6 februari tussen 10u en 15u.