Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: KFC Beekhoek- SKS Herentals: 11 – 8 : 14/2/2015

De wedstrijd is nog maar pas opgang gefloten of Lander Branders maakt er direct 0-1 van .
Toch is het Beekhoek die de wedstrijd in handen neemt en tweemaal scoort 2-1 .
Het is voor de ploeg wat zoeken om samen te spelen, maar het is Manu die de gelijkmaker maakt .
Beekhoek speelt subliem en Sjarel laat en aantal keren zien dat hij toch een waardige keeper is, maar moet zich dan toch gewonnen geven 3-2.
Op naar de tweede helft en daar is het Simon die eerst op de doelman trapt, maar dan de gelijkmaker maakt 3-3.
Beekhoek neemt terug de leiding 4-3. Dan beginnen we echt goed te combineren en de thuisploeg weet het eventjes niet meer.
Het is Lucas die sterk doorzet en zelfs tweemaal kan scoren 4-5, knappe inzet van de hele ploeg .
De derde helft komt Beekhoek driemaal tot scoren en zit SKS eventjes in een dipje 7-5 .
Dit komt omdat we geen vervangingen kunnen doorvoeren, maar geen probleem want de supporters en de hulptrainer Kris schreeuwen letterlijk de ziel uit hun lijf om de ploeg te steunen .
Dit helpt : we raken het doelkader zelfs tweemaal en Lander trapt op de doelman …..helaas is het Beekhoek die wel tot scoren komt , ook al komt Sjarel verschillende keren goed en als een echte Courtois tussen beide :9-5 .
Voor het affluiten van de derde helft kan Simon scoren 9-6, maar de thuisploeg doet dit ook 10-6 .
De laatste helft zet SKS alles op alles, wat een druk van de ploeg en dit wordt beloond door een hoekschop , daaruit kan Lucas scoren 10-7 .
De druk blijft met kansen voor Simon en Lucas, zelfs tot verscheidene kansen…en toch lukt het Simon 10-8 .
Ook Manu gaat mee aanvallen , de thuisploeg kreunt onder de druk ,maar de bal gaat er helaas niet in .
Sjarel moet verscheidene malen de counterende ploeg het scoren beletten, dit met knappe saves en geweldige reflexen….knap werk !!!
Dit knappe werk wordt ook geleverd door de gehele ploeg , maar fysiek begint het wel zwaar door te wegen .
Het is tenslotte de thuisploeg die de eindstand vastlegt 11-8 .
Voor SKS speelde met volle overgave , knappe inzet en doorzetting: Sjarel Willems, Manu Mertens, Simon Mertens, Lucas Brouwers en Lander Branders .
Ook merci voor de meegereisde supporters die er vocaal een toffe sfeer van maakten .