Single Blog Title

This is a single blog caption

U11: Punt Larum – SKS – 25/10/2014

Na een nipte zegen in de thuiswedstrijd gingen onze jongens voor een volle overwinning op Punt Larum. Het eerste kwartier ging gelijk op met kansen aan beide zijden. Onze nieuwe jongens, Adam als links back, Toni in de voorlijn en Junior op de linkse flank, begonnen al veel beter op hun positie te spelen. Dit maakte het voor spelverdeler Lennert gemakkelijker om aanvallen op te bouwen en zelf af te werken, waarvan enkele mooie afstandsschoten.
Het tweede kwartier kwam de thuisploeg beter in het spel. Hierdoor was het voor de laatste man Senne alle hens aan dek, maar met een als maar groeiende Alexander als rechts back, zorgde dit niet dikwijls voor gevaar. Ook Xander deed op de rechtse flank goed zijn werk. Uiteindelijk gingen we rusten met een licht overwicht 3-4.
Na wat bijsturingen tijdens de rust, waarbij Nicolas van de rechts back naar rechtse flank mocht en Jason zijn plaats op de linkerflank weer goed invulde, liep alles op wieltjes. We begonnen ook vlot te scoren en onder impuls van een alert keepende Jordy, hielden we onze netten stil.
In het laatste kwartier zorgde Lino nog met een magistraal doelpunt, vanop de achterlijn gekruld in de verste hoek, voor een zeer ruim eind verdikt 3 – 10. Een dikke proficiat Senne, Alexander, Adam, Toni, Junior, Nicolas, Jason, Lennert, Lino, Jordy en Xander.

Leave a Reply