Single Blog Title

This is a single blog caption

U11: VC Poederlee – SKS Herentals: 2 – 0: 29/11/2014

Op het veld van Poederlee bracht trainer Kris een heel ander elftal tussen de lijnen dan tijdens de heenmatch, die vlot gewonnen werd. Heel wat jongens trokken pas dit seizoen hun voetbalschoenen (weer) aan en onze jongens betaalden duidelijk leergeld.
Poederlee kon de score openen na een hoekschop die door keeper Jordy werd afgeweerd maar in de voeten van een thuisspeler viel, die genadeloos binnenknalde.
Nadien volgde een tijdje holderdebolder voetbal. Heel wat jongens zochten hun positie, moeten het vrijlopen nog leren en passes kwamen niet aan. Nadat Jordy een heel knappe redding uitvoerde waarbij hij de hoek goed verkleinde, nam SKS de match toch in handen. Dit leverde echter enkel een karrenvracht aan hoekschoppen op.
Na de pauze kwamen de kansen wel: Jason had even ruzie met de bal bij een levensgrote kans en Lennert viseerde de deklat. Na de 2-0, opnieuw op hoekschop trokken de blauw-witten vol ten aanval. Lennert trok de kar en deelde assists uit, maar Tony’s vizier stond vandaag niet scherp.
Jordy, Alexander, Lennert, Adam, Justin, Kobe, Tony, Jason, Thys, Lio, Xander, Nicolas werkten zich in het zweet.

Leave a Reply