Single Blog Title

This is a single blog caption

U6: Zammel – SKS Herentals: 8 – 2: 21/02/2015

De 2de wedstrijd na de winterstop bracht ons naar de prachtige accommodatie van KFC Zammel .Voor de match werd al duidelijk dat het voor onze jongens geen gemakkelijke wedstrijd zou worden ,de tegenstand was niet alleen een halve kop groter, hun ballen vlogen er tijdens de opwarming hard en hoog in. De wedstrijd begon zoals verwacht met veel balbezit voor de tegenstand en druk op onze verdediging maar het was pas na 15 minuten dat Zammel een gaatje vond in onze verdediging en de verdiende 1-0 op het bord zette. Onverhoopt kon Marcel na het onderscheppen van een inworp van Zammel de gelijkmaker binnenschieten . De meegereisde supporters konden vlak voor rust zelfs een 2de keer juichen toen een spelertje van Zammel onder druk van Marcel de 1-2 in eigen doel werkte. De tweede helft begon zoals de eerst met dit verschil dat Zammel wel onmiddellijk kon scoren. Onze verdediging deed wat ze kon maar Zammel had tijdens de rust duidelijk een tandje bijgestoken . Langs alle kant werd onze keeper Wout onder vuur genomen en van al die schoten op doel troffen er maar liefst 6 raak wat de eindstand op 8-2 bracht .Bedankt Lore ,Wout, Xander ,Cisse , Marcel, Rik en Bent voor hun inzet en hopelijk houden we zaterdag tegen Heultje de 3 punten thuis . (PVDW)