Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: FC Netezonen – SKS Herentals: 10 – 7: 18/4/2015

De laatste match van onze jongens voor de start van de toernooien. We beginnen met Marnik in het doel, Stan en Lowie op de flanken, Seppe vooraan en Daan in de verdediging. We gaan direct in de aanval en maken al bijna enkele mooie kansen. Er worden mooie passen gemaakt en Lowie mist net het doel. Daan staat even niet op zijn plaats in de verdediging en Marnik is hierdoor kansloos 1-0. Marnik komt goed uit en houdt zo enkele mooie ballen tegen maar dan toch 2-0. Een tackle op Lowie zorgt voor een wissel. Marnik is weer kansloos 3-0, de tegenploeg is beduidend wakkerder dan onze jongens, maar Jani maakt dan een mooi doelpunt 3-1. Het einde van de paasvakantie speelt zijn parten vermoed ik… en nog een tegen 4-1. Er worden veel fouten gemaakt van de tegenploeg maar er wordt niet voor gefloten, met een papa van een spelertje van de tegenploeg als scheids weet je genoeg. Johannes trapt de bal hoog en hard terug naar onze keeper en maakt zo een own goal 5-1. We hebben nog enkele mooie kansen maar kunnen er geen doelpunt van maken. We krijgen een strafschop tegen door een foutje van Johannes en het wordt 6-1. Trainer Luc heeft tijdens de rust onze jongens kordaat toegesproken en ze wakker geschud. We starten dan met Daan in het doel, Johannes voor, Tense en Lowie op flanken en Seppe achter. Seppe mist zijn rol als verdediger en Daan is kansloos 7-1. Stan maakt de 7-2, ze worden eindelijk wakker. Maar dan door een hoge bal in de winkelhaak 8-2. Mooi samenspel van onze jongens is goed voor 8-3. Laatste kwart: Keeper van tegenploeg komt mee uit en scoort, 9-3. Jani maakt nog de 9-4 maar weer een tegen 10-4. Tense maakt dan nog een mooi doelpunt 10-5 en hij maakt er nog een 10-6. En Lowie scoort uiteindelijk nog een doelpunt goed voor een eindstand van 10-7. Hadden ze de eerste helft gespeeld zoals de tweede helft hadden ze met glans kunnen winnen… Maar toch goed gespeeld U7.