Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: SKS Herentals – K SAV ST Dimpna: 3 – 8: 29/11/2014

SKS tegen ST Dimpna. We begonnen de match met heel veel moed en al direkt met de aanval. Sinds deze week hebben we twee vaste keepers nl. Daan en Marnik. De eerste die op het veld beginnen zijn Mathieu, Tense, Seppe en Lowie. Onze jongens hebben er allemaal veel zin in en de keeper van de tegenploeg heeft zijn werk. Jammer genoeg geraakt de bal er net niet in. De verdediging laat het met momenten afweten en de bal geraakt dan ook voorbij onze keepers Daan en Marnik. Er worden meer passen gegeven tussen de spelers en er wordt wat meer vrijgelopen. Tijdens de rust helpen de positieve woorden van onze trainer Luc om de jongens nieuwe moed in te spreken. De tweede helft wordt gestart met Stan, Johannes, Brik en Jani op het veld. Lowie maakt een punt met behulp van een hoekschop en Jani slaagt er ook in om twee doelpunten te maken. We zijn geëindigd met 3 – 8. Goed gedaan U7!