Single Blog Title

This is a single blog caption

U7 SKS Herentals – KFC Beekhoek: 1 – 11

IMG_2090
De thuismatch tegen Beekhoek zijn we begonnen met Quinten in de goal, Matieu in de verdediging, Lowie, Seppe en Tense in de aanval.
Het tweede kartier van de eerste helft heeft Daan in de verdediging gestaan, Johannes, Brik en Marnik in de aanval. Aangezien het slaapgehalte nog vrij hoog was bij onze jongens is de tegenploeg beginnen scoren en zijn er zo ballen binnen gelaten die ze eigenlijk, ofwel door de verdediging ofwel door de keeper gerust konden stoppen. Na een botsing van Quinten met een tegenspeler moest Quinten even van het veld met een bebloede lip… Daan heeft dan de taak van Quinten overgenomen. Na een schermutseling van Seppe met een tegenspeler struikelt Seppe over Daan en liggen beiden op elkaar voor het doel waardoor de tegenploeg nog een doelpunt kon scoren.
Lowie heeft enkele mooie kansen gecreëerd maar telkens net gemist.
Johannes heeft super verdedigd, maar was soms iets te ijverig en miste de bal, maar niet de benen van de tegenspelers.
De tweede helft zijn onze jongens wakker geworden en zijn ze begonnen met de aanval en heeft Tense een mooi doelpunt kunnen scoren! Daan is blijven slapen en heeft verschillende doelpunten achter elkaar in dezelfde hoek binnen gelaten.
Lowie heeft nog enkele spectaculaire valpartijen gehad waardoor hij toch even op zijn lippen moest bijten.
Door een fout van de tegenploeg hebben onze jongens nog een strafschop kunnen maken, maar helaas niet kunnen omzetten tot een doelpunt.
Op naar de volgende match. Veel succes jongens.
IMG_2091

Leave a Reply