Single Blog Title

This is a single blog caption

SKS HERENTALS-BEVEL 5-3 ZAT 13/9/2014

Onze eerste thuismatch tegen Bevel.Iedereen had er veel zin in.Na 8 min de 1ste tegengoal en 0-1 voor Bevel en iedereen was wakker.Na mooi samenspel tussen Lucas en Simon schot op doel en de keeper houdt hem er uit.Enkele minuten later maakt Lucas toch 1-1 na een individuele actie.Dan was Bevel aan de beurt met een mooi schot op doel maar Kwinten stond paraat. Sks rukte weer op en iets later 2-1 door Lucas.Niet lang gevierd en het was 2-2.

Er kwamen nu kansen langs beide kanten .. Bij SKS deden Milan en Siebe uitstekend verdedigend werk.Mooi samenspel Manu en Quinten maar rakelings naast het doel.Manu even later met de 3-2.Nog een goede kans voor Bevel even voor de rust maar SKS met voorsprong naar de kleedkamer.

De tweede helft begint met een goede pas van Siebe naar Lucas maar opnieuwnet naast.Kort daarop maakt Bevel er toch nog 3-3 van.

Het zonnetje begint te schijnen en SKS in de aanval.Slechts in de laatste minuten valt de beslissing.Manu scoort 4-3 na een pas van Lucas.Simon maakt de klus af en scoort 5-3.

Veel inzet van onze jongens met een verdiende overwinning.

Een dikke merci aan onze supporters die talrijk waren opgekomen.Tot volgende week.