Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS-Herentals – Linda-Olen: 16-4 : 29/11/2014

De match start met een paar kansen voor SKS, maar ze willen er niet ingaan, tot Pieter het startschot geeft en de 1-0 maakt. Nadien kan Pieter het scorebord op 2-0, 3-0 en 4-0 zetten. Een paar minuten later zorgt Matthieu voor de 5-0.
Linda-Olen kan uiteindelijk door de prachtige verdediging van Manu breken en maakt de 5-1. Kort daarna scoort Pieter de 6-1. Linda-Olen krijgt geregeld kansen maar onze keeper Kwinten houd de ballen er goed uit. Pieter was echt in supervorm en maakt de 7-1.
Na de rust schiet Simon onmiddellijk in actie en maakt de 8-1. Diezelfde Simon geeft een mooie assist aan Matthieu en Matthieu schiet prachtig binnen 9-1. Matthieu zorgt nog voor de 10-1, 11-1. Linda-Olen kan nadien terugkomen tot 11-3. Onze assist man Simon geeft nog een assist aan Pieter en die zet de stand op 12-3. Maar het was nog niet gedaan want Simon maakt nog de 13-3, 14-3 en de 15-3. Linda-Olen krijgt ook nog een puntje 15-4 en Pieter zet de eindstand op 16-4.