Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS Herentals – K. Blauwvoet Oevel : 9 – 6: 18/4/2015

Onze jongens hadden er vandaag zin in !!! We begonnen nog maar net en Brent veroverde de bal en scoorde : 1 – 0. Even later trapte Iljo de bal keihard tegen de paal. Santiago volgde goed en duwde de bal over de lijn : 2 – 0. Ondanks een paar zeer knappe reddingen kon een goed keepende Keano niet vermijden dat Oevel de aansluitingstreffer scoorde : 2 – 1. Maar we lieten de moed niet zakken en Mika kon met een mooi schot onze voorsprong vergroten : 3 – 1. Norby en Axl speelde zeer goed en werkte hard in de spits. Hierdoor veroverden we de bal en Mika trapte de 4 – 1 binnen. Oevel kon nog voor de rust tegenscoren : 4 – 2. Maar Iljo zette zich door en legde de russtand vast : 5 – 2.
De tweede helft begon dan weer goed voor onze tegenstanders. Op een paar minuten tijd werd het 5 – 5. Maar toen keerde het tij terug. Doelman Milan deed een paar mooie reddingen. Even later pakte Rhune de bal af. Hij gaf een mooie pas naar Santiago die ons terug op voorsprong trapte : 6 – 5. Oevel kon nog één keer op gelijke hoogte komen : 6 – 6. Maar toen was de wedstrijd voor ons. Robbe gaf een harde voorzet die door Oevel in doel belandde : 7 – 6. Rhune trapt een hoekschop naar de inlopende Santiago. Hij werkte de bal in één tijd in doel : 8 – 6. Met nog een paar minuten te spelen veroverde Robbe de bal. Hij ging op doel en trapte de eindstand binnen : 9 – 6.
Een dikke proficiat voor onze jongens. Na een zeer knappe wedstijd met heel veel inzet waren zij de verdiende winnaars !!!