Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: ASV Geel – SKS Herentals: 4 – 2: 11/04/2015

Deze week stond een uitstapje naar Geel op het programma, en zoals verwacht was het weer een potige wedstrijd. Op het middenveld moesten we wel onze meerdere erkennen in de tegenpartij. Maar onze verdediging was meer dan behoorlijk en zo konden we Geel het scoren goed beletten. Zelfs een aantal goede tegenprikken mochten onze jongens op hun naam zetten. Geel wist de score
e openen maar al gauw stond de 1-1 op het scorebord. Alleen spijtig dat Geel net voor de rust via een zuivere handsbal op voorsprong kon komen.
De tweede helft was al even potig als de eerste. Op karakter wisten onze jongens meer doelpogingen te creëren maar scoren lukte moeilijk. En net als in de eerste helft trok Geel het laken naar zich toe en wist het 2 keer te scoren en wij kregen de bal maar één maal tegen de netten.
Met geheven hoofd mochten onze jongens het veld verlaten, al was iedereen wel choco.
Hele dikke proficiat Dries, Jordy, Lode, Alexander, Tony, Siebe, Thomas, Thijs, Lennert en Trainer Kris