Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – FC De Kempen: 2 – 3 : 28/3/2015

Een snijdende wind, regen, een ‘vettig’ veldje en een supersterke tegenstander. Het moet gezegd, je zou voor minder met weinig goesting ‘s zaterdags voormiddag naar een voetbalveld afzakken. Onze jongens lieten het echter niet aan hun hartje komen en kwamen gemotiveerd als altijd aan de aftrap. Alleen al voor die strijdersmentaliteit elke week opnieuw een dikke chapeau!

Als ware slijkduivels gingen ze tekeer en ze hielden lang stand tegen een tegenstander die het balletje erg snel liet rondgaan. Op voorzet van Thomas Branckaerts milderde Lennert tot 1-2. In de tweede helft stak Siebe Mauriën een balletje binnendoor dat Thijs Van Neuten knap afwerkte en zo de stand op 2-3 bracht.
Lander Pauwels verdedigde achteraan weer ijzersterk en keeper Jordy Seykens pakte alles wat er toch doorheen kwam. Ook de paal en de lat hield De Kempen van een treffer zodat het spannend bleef. De laatste 10 minuten van de wedstrijd zag je dat de blauw-witten veel energie verspeeld hadden en vielen er gaten. De bezoekers straften dit genadeloos af, maar onze jongens konden met opgeheven hoofd het terrein verlaten.
Jordy Seykens, Lander Pauwels, Vincent Volders, Dries David, Siebe Mauriën, Margaux Buysse, Thys Van Neuten , Lennert Aerts, Jasper Dierckx , Lode Dierckx en Thomas Branckaerts streden als vanouds