Single Blog Title

This is a single blog caption

U10 Lentezon Beerse – SKS Herentals – 18/10/14

Bij het vertrek op zaterdagmorgen bleken 3 spelers hun kat gestuurd te hebben, waardoor er geen reserve spelers waren.  Iedereen moest dus zijn uiterste best doen en dat deden onze jongens en meisje ook.  In het eerste kwartier waren we met momenten zelfs de betere ploeg.  Lentezon creëerde wel meer kansen maar wij werkten dan weer meer af.  Tussenstand 2-2.

Het tweede kwartier bleef onze ploeg goed weerwerk geven, maar het werd moeilijker.  Het uitverdedigen mislukte regelmatig waardoor Lentezon meer in de wedstrijd geraakte en het spel domineerde.  Ruststand 4-3.

In het derde kwartier zakten we meer en meer weg, hoe hard onze spelers ook hun best deden, ze kregen minder en minder vat op het spel.

Ook het laatste kwartier was niet vet.  We begonnen onze reserve spelers te missen.  Wat volgde waren lange ballen zonder resultaat en gestuntel in de verdediging.  De centrale as wilde wel maar de flanken en back’s keken ernaar en zagen dat het niet ging. De eindstand was uiteindelijk 7 – 3. Leerrijk was deze match voor onze ploeg wel en in vergelijking met vorige week (tegen Geel) werd hier wel sportief gevoetbald.  Er zat meer in, maar dan moest iedereen 200% zijn en dat was niet.  Toch hebben ze allemaal hun uiterste best gedaan en vonden ze het een leuke partij.  Dikke proficiat Jordy, Lennert, Dries, Margaux, Siebe, Thijs, Lode, Thomas en trainer Kris !

Leave a Reply