Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – VC Westerlo 3 – 3 : 01/11/2014

Een spannende wedstrijd tegen de jongens uit Westerlo ontspoorde tijdens het 4de kwart naast de zijlijn. Grote mensen die bij een jeugdwedstrijd een cluboutfit dragen zouden beter moeten weten …
Nochtans was er drie kwartier lang geen vuiltje aan de lucht. We zagen een gelijkopgaande wedstrijd waarbij de Westelse boys op het einde van het eerste kwart hun licht veldoverwicht in een doelpunt konden omzetten.
Tijdens het tweede en het derde kwart waren het echter de blauw-witten die kans na kans afdwongen. Lino scoorde de gelijkmaker na een mooie doorsteekpass van Siebe.
Lennert en Lino dwongen nog verschillende kansen af, maar de bezoekende doelman stond pal.
Het was Senne die op hoekschop van broer Dries SKS op voorsprong bracht. Wat later werd de bezoekende doelman gedwongen om als laatste man op te treden, maar hij pakte de bal met de handen ver buiten het doelgebied. Senne knalde de 3-1 binnen.
VC Westerlo liet niet begaan en in de laatste minuut van het derde kwart slaagden ze erin om de aansluitingstreffer te scoren.
Tijdens het 4de kwart zette Westerlo alles op alles om de gelijkmaker te scoren, SKS counterde messcherp. Wat een mooie apotheose had moeten worden, werd echter een zielige vertoning van ‘supporters’ en clubverantwoordelijken. De jongens op het terrein voelden de spanning langs de zijlijn en begonnen ook te potig te spelen. Spijtig.
Oh ja, de billijke gelijkmaker viel in de extra-time. 3-3 eindstand.
Thomas, Siebe, Jasper, Jordy, Tijs, Lennert, Lander, Lode, Kobe, Lino, Dries, Senne pakten een puntje.