Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – St-Dimpna 3 – 4: 15/11/2014

De wedstrijd tegen St-Dimpna kondigde zich vooraf als zeer spannend aan en de verwachtingen werden ruimschoots ingelost.
De score openen was verdiend weggelegd voor de bezoekers, maar enkele minuutjes later knalde Siebe de gelijkmaker in de korte hoek nadat hij door Senne de diepte was ingestuurd.
De blauw-witten kwamen hierna beter in de partij. Lennert kreeg na mooi samenspel tweemaal de kans om af te drukken en tweemaal voorkwam de bezoekende goalie een doelpunt. Onze jongens werden daarop geconfronteerd met de harde voetbalwet dat wie de kansen niet afmaakt, het deksel op de neus krijgt. Hierop verzette SKS hemel en aarde om de gelijkmaker te scoren, maar de bal wilde er niet in. De verdedigers Lander en Lode hielden ondertussen het slot op de deur.
Enkel een verre knal van de zwart-witte brigade kon onze doelman nog verontrusten, maar Stijn ging goed plat.
Vlak na de pauze vielen de doelpunten plots snel: St-Dimpna diepte de kloof verder uit, maar SKS sloeg telkens terug. Jasper zette zich enkele keren goed door op de flank en kon onze spitsen zo bedienen. Het waren Siebe en Margaux die de hoop op puntengewin levendig hielden.
Tijdens het vierde kwart was de spanning te snijden. Bij een 3-4 stand behoedde Thomas met zijn snelheid SKS voor enkele uitbraken van de bezoekers.
De ultieme kans viel voor de voeten van Senne. Nadat Margaux eerst op de keeper stuitte en Thijs de bal op de doellijn gestuit zag, knalde hij nipt over. De stand veranderde niet meer.

Thomas, Siebe, Stijn, Thijs, Lennert, Lander, Margaux, Lode, Jasper, Senne en Dries knokten voor wat ze waard waren.