Single Blog Title

This is a single blog caption

U10: SKS Herentals – FC De Kempen: 0 – 4: 22/11/2014

Zaterdag 22/11/2014 kregen onze U10 spelers de ploeg ‘FC De Kempen’ op bezoek. Uit het verleden wisten we dat dit een sterke tegenstander was. Vanaf de eerste minuut werd er mooie voetbal gespeeld langs beide kanten. Ook deze keer werkte Siebe enorm hard op het middenveld. De tegenstanders speelden kort op de bal waardoor onze verdediging (Lander, Lode, Senne en Thomas) een goed positiespel moesten spelen.
In de 2de periode moest onze doelman een paar keer zijn beste reflexen gebruiken om de bal uit doel te weren, knappe prestatie Stijn! Alle ballen diep in de hoek, hoog in de lucht werden tegen gehouden. Margaux kwam op de counter sterk uit de hoek maar de bal miste net het doel. De volgende aanval van Siebe eindigde op de paal. Ondanks het harde werk belandde er toch een bal in onze netten, 0-1 in het voordeel van FC De Kempen. Jasper trapte nog knap op doel maar ook bij FC De Kempen hadden ze een goede doelman.
Na een welverdiende rust kwamen onze aanvallers (Thijs en Lennert) en flanken (Dries, Jasper en Margaux) door een goed samenspel enkele malen dicht bij de goal. Uit het niets kwam er ineens de 0-2. Maar we gaven de strijd niet op. Het bleef een spannende, sportieve wedstrijd. Prachtig om naar te kijken! Trainers Guy en Kris probeerde nog bij te sturen maar de eindstand werd 0-4 in het voordeel van FC De Kempen. Knap gewerkt Stijn, Lennert, Thijs, Dries, Margaux, Jasper, Siebe, Senne, Lode, Lander en Thomas!!