Single Blog Title

This is a single blog caption

U11 Immer Voort – SKS Herentals 2 – 9

Lino en Siebe trapten om 9u30 de wedstrijd tegen Immer Voort op gang en dadelijk monopoliseerden onze jongens de bal. Vol vertrouwen speelden de blauw-witten het balletje rond op de helft van de tegenstander onder het goedkeurend oog van hun 2 trainers en toeschouwers.

Als snel werd dit overwicht ook uitgedrukt op het scorebord: na 3 minuten scoorde Siebe de 0-1 en enkele minuten later streelde een afstandschot van hem de verste paal aan de verkeerde kant. Na een mooie combinatie van Lino en Lander, die sterk zijn lijn op en neer draafde, werd een hoekschop afgedwongen die Thomas binnenduwde. Opnieuw Siebe knalde vanop afstand de 0-3 binnen.

Pas op het einde van het eerste kwart stak Immer Voort de neus aan het venster met een vrijeschop die over ging. Dit was wel het sein voor een sterk tweede kwart van de thuisploeg. Onze jongens moesten nu achteruit, enkel Jason kon nog voor dreiging zorgen. Lode, Alexander en Jasper hadden achteraan hun handen vol om de tegenstander het scoren te beletten en Senne moest op het middenveld alle zeilen bijzetten om de gaatjes te belopen. De trainer van Immer Voort drukte het licht vertwijfeld als volgt uit: “Als je vrijstaat en hem erin kopt is het goal!” Een waarheid als een koe, maar voorlopig lukte dit nog niet.

Tijdens het derde en vierde kwart namen onze jongens de wedstrijd weer in handen. Margaux en Dries trokken de kar op de flanken en zorgden ervoor dat SKS uit het dipje geraakte. Lino slaagde erin een zuivere hattrick te scoren waarbij vooral nummer 2 een beauty was: een magistrale lob over de uitkomende keeper. De thuisploeg kon tijdens het 4de kwart ook 2 verdiende doelpunten scoren, en dat hadden er ook enkele meer kunnen zijn, want onze doelmannen Stijn en Jordy waren moeilijk te verslaan vandaag. Siebe ontbond op het einde van de wedstrijd nog een paar keer zijn duivels: hij strooide met steekballetjes naar Justin en Jasper, waarvan Jasper er eentje binnenknalde, en hij scoorde zelf ook nog tweemaal. Eindstand 2-9

Stijn Pauwels, Jordy Seykens, Lode Dierckx, Lander Pauwels, Jasper Dierckx, Jason Vervoort, Alexander Verwimp, Senne David, Dries David, Siebe Mauriën, Thomas Branckaerts, Lino Bernardon, Margaux Buysse, Justin Liesmee zorgden voor de zege.