Single Blog Title

This is a single blog caption

U11 / SKS Herentals – Ezaart / 5 – 2 / 20/09/2014

Met wat media-aandacht voor de nieuwe shirt sponsor ARC gingen onze spelers deze week op eigen veld Ezaart te lijf. Het eerste kwartier ging heel moeilijk. We waren wel de betere ploeg en speelden voor de goal van de tegenstander maar scoren lukte niet en af en toe kwam Ezaart er gevaarlijk uit. Gelukkig konden we terugvallen op een sterke verdediging, met dank aan Senne en Lode, ook keeper Jordy was attent.

Het tweede kwartier was het spel iets beter maar nog lang niet het niveau dat wij gewoon zijn. Er werd meer vanop de flanken gewerkt waarbij de snelheidsduivel in Thomas weer wakker werd. Op het einde van het 2de kwartier zorgde Jason met een magistrale omhaal dan toch voor de 1-0.

Het derde kwartier was voor SKS. Middenvelder Siebe stuurde zijn flanken mooi en al gauw kon Margaux de 2-0 op het bord zetten. Ook Dries liet zien waarom hij zo gevaarlijk kan zijn op stilstaande fasen, deze keer met een perfect afgemeten hoekschop die door Siebe werd gepot 3-0. Heel de ploeg begon erdoor te komen. Jasper en Justin kregen meer vertrouwen en begonnen deel te nemen bij het opbouwen van de aanvallen. Ook Alexander kwam regelmatig van zijn zijlijn af om het spel mee te sturen. Hierbij bereikte hij Lino en die deed wat een spits hoort te doen nl. scoren en de 4-0 was een feit. Ook een mooie voorzet van Margaux belandde nog in doel.

We gingen het laatste kwartier in met een voorsprong van 5-0. Onze trainers begonnen wat experimenteel te schuiven, wat het spelniveau niet direct ten goede kwam maar wat wel nieuwe ideeën creëerde. Gelukkig was er keeper Stijn die van de talloze doelpogingen van Ezaart er uiteindelijk maar 2 liet passeren. Xander die even het veld moest verlaten omwille van een enkel blessure was ook nog een paar keer gevaarlijk aan de tweede paal. Met een eindstand van 5-2 mogen we best tevreden zijn.

Proficiat Senne, Lode, Thomas, Siebe, Dries, Alexander, Jasper, Stijn, Xander, Lino, Justin, Margaux, Jason, Jordy, Kris en Guy !