Single Blog Title

This is a single blog caption

U11: St-Dimpna – SKS Herentals 3 – 6

Onder een stralend zonnetje werden onze U11-spelers ontvangen op de mooie accommodatie van KSAV Sint- Dimpna. Nieuwkomers Tony en Kobe trappelden van ongeduld om hun eerste wedstrijd te spelen voor SKS en ook de rest van de bende had er zin in.

De toeschouwers zagen een evenwichtig matchbegin waarin beide ploegen een mooie kans misten.  Zo liet Lino een goede voorzet te ver van de voet springen en weg was de mogelijkheid. Jason zette deze familiemisser vlug recht doordat zijn afgeweken voorzet in doel caprioleerde. Het eerste kwart bleef de wedstrijd in evenwicht en niet onverdiend konden de zwart-witten in de 15de minuut gelijkstellen.

Het tweede kwart kwamen Tony, Kobe en Adam in het team, en deze jongens brachten extra passie en strijd in de ploeg. De supporters van de Malinwa zouden er jaloers op zijn. Eerst had Lennert 3 pogingen nodig om te scoren (rakelings langs, knal op de paal en tenslotte mooi in het hoekje),  wat later duwde de keeper een schot van hem nog weg, maar viel de bal toch binnen. De thuissupporters beaamden op dat moment dat de 1-3 ruststand gevleid was voor hen.

Het derde kwart startte met een schot op de paal van de thuisploeg, waarna SKS de wedstrijd toch weer in handen nam. Lino en Junior zorgden ervoor dat dit overwicht ook op het scorebord tot uiting kwam.

Ondanks de 1-5 werd het op het einde toch nog spannend. Eerst milderde St-Dimpna met een vrije trap en wat later miste onze verdediging een interceptie zodat het 3-5 werd.  Toch kregen onze jongens nog de kans om weer voor een wat veiligere voorsprong te zorgen, met o.a. een bal die van de lijn gehaald werd. Toch moesten Lander, Alexander en Adam achteraan goed op hun tellen passen dat de aansluitingstreffer niet viel. Het was uiteindelijk duivel-doet-al Senne die de hardwerkende Tony op weg zette naar de bevrijdende 6de treffer.

Tijdens de penalty’s ranselde Stijn de ene na de andere 11-meter uit zijn doel en zorgde er zo voor dat ook de penaltycup voor SKS was.
Tony, Kobe, Adam, Junior, Lennert, Senne, Stijn, Lino, Jason, Lander, Alexander legden KSAV tussen hun boterham.