Single Blog Title

This is a single blog caption

U11 Blauw / Vorselaar – SKS U11 / 04-10-2014

Als gevolg van ons groeiend aantal jeugdspelers hebben we sinds deze week een U10 ploeg bij. Dus de huidige groep werd opgesplitst in een U11 en U10 ploeg. Onze oudste jongens namen het deze week op tegen Vorselaar.

Bij de aanvang van de wedstrijd waanden we ons wel in een U13 reeks, de gestalte van de tegenpartij was indrukwekkend. De kleinste van Vorselaar was nog groter dan onze grootste speler. Maar onder het motto klein maar dapper gingen onze jongens de strijd aan. Het eerste kwartier ging het spel gelijk op met kansen aan beide zijden. De verdediging met Senne, Dries en Alexander kon de aanvallen van Vorselaar goed opvangen en geraakten ze er dan toch door, stond Jordy weer sterk te keepen. 2-2 was de tussenstand met een goal van Junior bij zijn debuut .

Over het tweede kwartier kunnen we kort zijn. Hier hebben we de wedstrijd verloren. Vorselaar schakelde over op power-voetbal met afstandsschoten waar we niet direct een antwoord op wisten. En ondanks het fysieke overwicht van Vorselaar, bleek de scheidsrechter telkens een fout van onze jongens gezien te hebben. Eerlijkheid en sportiviteit waren in dit kwartier ver zoek.

In het derde kwartier kwamen we er terug door en al gauw wisten Lino en Lennert te scoren. Ook onze flanken met Nicolas, die zich steeds goed vrij liep, Adam nog wat onwennig bij zijn debuut en Jason met een paar mooie flitsen, zorgden voor dreiging.

Jason met een paar mooie flitsen, zorgden voor dreiging.

We gingen met 6-4 het laatste kwartier in. Onze jongens zetten alles op alles waarbij de centrale as Senne, Lennert en Lino de ploeg mee op sleeptouw namen en al gauw stond het 6-5. Maar op het einde werden we nog koud gepakt op de counter. Met een eindstand van 7-5 tegen veel te grote jongens en een partijdige scheidsrechter, is dit een prachtprestatie van onze jongens.

Hele dikke proficiat aan Lennert, Senne, Dries, Jason, Jordy, Junior, Alexander, Nicolas, Lino en Adam !