Single Blog Title

This is a single blog caption

U6 / Alberta Schilde –SKS zondag / 12-10-2014

Bevestigen na een overwinning is niet gemakkelijk en het zou zeker niet gemakkelijk worden tegen de debutantjes van AFC Schilde die hun thuiswedstrijden nog noodgedwongen op de velden van Oelegem afwerken.

Het werd al vlug 1-0 , waarschijnlijk omdat we niet zo scherp aan de wedstrijd waren begonnen. Eenmaal wakker en na een paar wissels kon Ferre een voorzet vanop rechts mooi met rechts controleren en met links overhoeks de 1- 1 binnentrappen .Heel erg lang duurde de vreugde niet want al raakte Wout de bal nog met zijn vingertoppen ,het mooi geplaatste schot van de tegenstander ging net langs de paal binnen. Iets later werd Ferre diep gestuurd door Lore maar voor de keeper gekomen mikte hij de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Geen 2-2 dus. Het werd daarentegen 3-1 na een misverstand bij het uittrappen van onze keeper.

De aansluiting kwam er toch nog nadat Ferre sterk doorzette en de bal via een carambole over de keeper tergend traag tot net over de doellijn rolde. De 3-2 houden tot de rust had super geweest ware het niet dat Schilde net voor het rustsignaal met een schot die afweek op Wout de 4-2 kon maken . In de tweede helft waar Xander de Wout had vervangen in doel ging het spel goed op en neer er kwamen zelfs kansen voor Rik en Ilay maar deze werden telkens wel weer geblokt door een verdediger of de keeper .Ook Marcel kon wel eens een keer uitbreken maar echte kansen laat staan goals zaten er voor ons niet meer in . Het was Schilde die na een hoekschop van Wout de bal onderschepte en na een snelle omschakeling de eindstand op 5-2 bracht.