Single Blog Title

This is a single blog caption

U6 TONGERLO –SKS zaterdag 20/9/2014

Onze eerste uitwedstrijd bracht ons bij Tongerlo.Intensiteit, spanning en mooi voetbal, deze match had het allemaal. De eerste minuten waren onze jongens nog een beetje onder de indruk waardoor we niet verder kwamen dan onze eigen speelhelft. Na vijf minuten wisten we toch een keer oor te breken en toen veranderde het spelbeeld. Onze jongens gingen voor elke bal en het vertrouwen steeg. Xander kon uiteindelijke Ferre bereiken, die de bal mooi binnenschoot 0-1.

Tongerlo vocht terug en op de counter wisten ze te scoren 1-1.

Na de rust ging SKS gewoon op hun elan verder Marcel liep de ziel uit zijn lijf en dat werkte aanstekelijk bij de rest van zijn ploegmakkers. Onze keeper Wout had een paar wereldsafes in petto.Goed verdedigend werk van Xander bracht de bal bij Brent die zichzelf oversteeg, hij stormde naar de goal en legde de bal binnen 1-2.De thuisploeg liet het hoofd niet hangen en haalde alles uit de kast.Uiteindelijk begon de vermoeidheid toe te slaan, we speelden op een plein dat twee keer zo groot was dan wat wij gewoon zijn. Ondanks het harde werk van de verdediging en keeper moesten SKS toch een tweede goal toestaan 2-2.

De laatste vijf minuten waren een echte thriller, conditioneel lagen we onder maar de strijdlust en wilskracht van onze jongens leverde een mooi, verdiend gelijkspel op.

Na de match worden er zoals steeds strafschoppen genomen een reeks die we wonnen. Normaal vermelden we dit niet maar onze keeper pakte ze allemaal!

DIKKE pluim voor Wout, Ilay, Rik, Bent, Lore, Ferre, Marcel en Xander. Proficiat allemaal.