Single Blog Title

This is a single blog caption

U6: Noordstar – SKS Herentals: 5 – 9: 29/11/2014

In een derby onder het koude herfstzonnetje was het onze keeper Wout die een goed gestart Noordstar van de verdiende openingstreffer hield. Zelf konden we onze eerst kans wel afmaken, nadat Ferre de bal kon ontfutselen en Fenno vrijspeelde kon die de 0-1 vanop een meter of 7 binnentrappen. NS kon snel gelijkmaken maar na goed storingswerk van Cisse kon Bent de 1-2 naast de keeper plaatsen, er volgden nog een reeks kansen en na een ingooi van Marcel kon Ferre de 1-3 in het mandje leggen .Net voor rust kon Rik de bal nog afhandig maken en zelf de 1-4 scoren
NS startte de 2de helft goed en kon onmiddellijk scoren maar het waren Fenno en daarna Marcel die de 2-6 op het bord zette. NS klampte aan met een 3de goal maar Fenno kon de 3-7 door de benen van de lokale goalie plaatsen. Onze organisatie verwaterde wat en NS kon terugkomen tot 5-7 maar het waren Fenno en Ferre die de puntjes op de i zette en de 5- 9 eindstand konden vastleggen. Wij bedanken Lore ,Rik ,Ferre ,Wout ,Fenno ,Cisse ,Marcel en Bent voor deze derbyzege . Nog 1 voetbalweekend en daarna een welverdiende winterstop (PVDW)