Single Blog Title

This is a single blog caption

U6: SKS Herentals – Alberta Schilde: 3 – 7: 22/11/2014

Na de knappe overwinning van vorige week tegen Linda Olen werd er van onze trainsters om bevestiging gevraagd tegen Alberta Schilde , een goede ploeg met een paar zeer getalenteerde spelers. Zij namen de wedstrijd dan ook snel in handen en dat resulteerde dan ook in een snelle 0-1 achterstand ,het werd dan ook nog even snel 0-2 nadat een schot van links voorbij verbouwereerde Lore in doel verdween. Voordat Fenno met een ver schot de eerste kans van sks liet optekenen werd ook nog nog 0-3, Er kwamen klein kansjes voor sks maar het was wel Alberta die nog 2 keer kon scoren voor de rust, en net toen de scheids wou affuiten kon sks vanuit een onmogelijke hoek en bijna zoals van Basten in 88 tegen de Sovjet-Unie de 1-5 maken.
In de tweede helft begonnen we er beter aan en het was Ferre die zich mooi vrij kapte en de bal met links binnen schoof. Schilde maakte nog 2-6 maar daarna volgde een betere periode van sks met de betere kansen en zelfs een doelpunt van Rik die zijn deviatie net over de lijn zag rollen.3-6 en ze geloofde er nog in maar Alberta verdedigde zeer goed .Elke kans van sks werd gered en elke bal werd uit de voeten getackeld . Schilde na een counter hun 7de nog binnen tikken en de eindstand vast leggen op 3-7. Goed gespeeld tegen een ploeg die iets sneller , groter en steviger was. Aan Lore , Wout, Rik, Fenno, Ferre, Xander, Matiz, Ilay, Bent en Marcel volgende keer beter (PVDW)