Single Blog Title

This is a single blog caption

U6 : Noordstar – U6 SKS : 18/10/2014

Tegen de ploeg waartegen we onze eerste wedstrijd nog ruim verloren deden we het deze keer al veel beter. Niet da we allemaal al wakker waren om kwart na elf want na een minuutje stonden we al 1-0 achter. Geen man overboord want de match duurde nog 49 minuten. Na 4 minuten schoot Fenno in zijn debuutwedstrijd de 1-1 binnen . Lang duurde de pret niet want al snel kon de thuisploeg de 2-1 binnentrappen. Enkele minuten later na een fout net buiten het stafschopgebied kon Xander de vrije trap die werd gegeven door Marcel staalhard binnenschieten. De ruststand werd vastgelegd door Noordstar die de 3-2 na het slecht uitvoetballen van de onzen konden binnentikken.
De tweede helft speelden de tegenstander een tempo hoger en liepen uit tot 5-2 .Marcel kon uit de kluts nog 5-3 maken maar het was Noordstar die er nog twee doelpunten bijdeden en de 7-3 eindstand kon vastleggen.
Toch goed gespeeld Cisse ,Marcel ,Wout , Lore ,Xander ,Ilay ,Rik ,Mathis Bent en Fenno