Single Blog Title

This is a single blog caption

U6 SKS – Herselt – 25/10/2014

Moet er nog gezegd worden dat de wedstrijd begint als de scheidsrechter op zijn fluitje blaast,we moeten het onze allerkleinsten nog eens wijsmaken want waarschijnlijk, nog niet goed wakker stonden we na enkele seconden al 0-1 achter . Doe daar nog 3 doelpunten bij op 10 minuten dan weet je dat het niet gemakkelijk wordt om de wedstrijd nog te doen kantelen. De eerste kans kwam er van Xander die de bal na 12 minuten hard en laag net naast schoot. Een minuutje later lukt het wel via een vrije trap, op aangeven van Ferre kon Xander de 1-4 ruststand vastleggen.
Na een peptalk van Stephanie kwamen ze goed wakker weer buiten , al snel kon Ferre de 2-4 maken
en Bent had enkele minuten later zelfs de aansluitingstreffer aan de voet maar zijn schot ging maar centimeters naast .Daarna volgden de betere kansen nog voor SKS met doelpogingen van Wout en Mathis maar het was Herselt die op de counter de 2-5 kon maken. De 2-6 kwam er na een misverstand van Ferre die een terugspeelbal iets te hard in eigen doel werkte maar kon daarna zijn foutje goed maken door zelf de laatste goal van de middag staalhard naast de keeper van Herselt te schieten, Eindstand 3-6 .
Het niveau van voetbal stijgt elke week, op naar de volgende wedstrijd .