Single Blog Title

This is a single blog caption

U6SKS -Noordstar

Weken flink getraind onder leiding van de trainsters Stephanie en Veerle en toen kwam de eerste wedstrijd van onze debutantjes eraan .
De buren van Noorderwijk die al een jaartje meer ervaring hadden als de onzen kwamen op bezoek. Een derby dus. Zenuwachtig stonden ze op het veld toen de match begon en dat was er aan te merken .
Kon onze keeper de eerste schoten op doel van de tegenpartij nog tegenhouden doch moesten we toch snel onze meerdere erkennen in onze tegenstander die ook steviger in de duels gingen. Algauw stonden we al enkele doelpunten op achterstand.

Eenrichtingsvoetbal werd af en toe afgewisseld door een counter van de onzen. We moesten wachten tot na de rust en na een peptalk van onze trainsters dat we uiteindelijk toch ook ons doelpuntje konden meepikken dankzij een combinatie die werd afgewerkt door Marcel. Daar was dan het verdiende doelpuntje van onze spelertjes, de nul was weggewerkt. Het gejuich was enorm aangezien onze spelertjes heel blij waren dat zij ook konden scoren. Was het nu 1-13 of 1-14 , wat maakt het uit , er waren alleen maar blije gezichten na hun eerste echte match. Op naar de volgende wedstrijd en dan zullen Xander , Ilay ,Wout ,Bent ,Ferre ,Marcel en Cisse met een match meer ervaring in de benen het thuis opnemen tegen de buren van Achter Olen VV, Supporters op post