Single Blog Title

This is a single blog caption

U6SKS – AOVV

Match 2 van onze allerkleinsten en alweer een derby ,vandaag waren het Rik, Xander, Lore, Mathis, Ferre, Marcel, Ilay, Cisse en Bent die de debutantjes van Achter Olen partij moesten geven . In tegenstelling tot de eerste wedstrijd was er van nervositeit geen sprake meer.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd er goed druk gezet op de tegenstander ,deze lieten in het begin dan ook het merendeel van het balbezit over aan de onzen , 5 minuten waren er gespeeld toen Ferre hoog maar langs de verkeerde kant van de paal het net liet trillen.2 minuten later was het Marcel die de bal door de benen van de Olense goalie trapte maar een kattensprong van de keeper voorkwam de 1- 0 . En zoals een wet in het voetbal zegt; vergeet je de kansen af te maken kan de goal wel eens vallen aan de overkant en zo geschiedde. De 0-1 viel er na een snelle uitbraak van de spits van AOVV, kopjes naar beneden en weg was de organisatie waarna de tegenstander nog enkele malen kon scoren.

Rusten deden bij een 0-4 tussenstand. De tweede helft kon niet beter beginnen, Marcel werd diep gestuurd en schoof de bal mooi langs de keeper in doel, nog geen minuut gespeeld en de 1-4 stond op het bord. De druk van de tegenstander werd groter en Rik die tijdens de rust Xander in doel had vervangen moest zich na een paar knappe reddingen toch een paar keer gewonnen geven.

Achter Olen kon uitlopen tot 1-8 toen in de 32 minuut Marcel weer alleen op doel kon aflopen, deze keer bleef de Olense doelman goed opletten en werd de 2-8 voorkomen, Het spelniveau verwaterde wat naar het einde en Olen legde vlak voor tijd de eindstand vast op 1-9. Tegen een tegenstander die iets beter was is de score eigenlijk wel wat overdreven, kop op jongens en meisje en op naar de volgende wedstrijd volgend weekend op Tongerlo.