Single Blog Title

This is a single blog caption

U7 KFC Herenthout – SKS Herentals: 13 – 8 : 1/11/2014

IMG_2635

We beginnen de match met het zonnetje in ons gezicht en met Daan in het doel. Het eerste kwartier heeft KFC onmiddellijk de aanval ingezet en maar liefst 4 doelpunten gemaakt. Lag het aan de zon of aan het vroege uur, onze jongens waren er nog niet bij… Jani en Lowie hebben hun best gedaan in de verdediging. Marnik en Mathieu probeerden hun mannetje te staan aan de rechterkant. Seppe en Stan deden dat aan de linkerkant en als aanvallers Johannes en Quinten. De tweede helft begon dan toch al iets gemakkelijker om doelpunten te maken. Marnik heeft de taak van Daan als doelman overgenomen na de rust. Onze jongens begonnen een goal offensief waardoor ze op een mooie eindstand komen van 13 – 8. De vorderingen en het goede werk van trainer Luc werpt elke week zijn vruchten af.