Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: SKS – FC de Kempen Tielen: 2 – 17 : 15/11/2014

De match begint in de motregen waardoor het veld er vrij glad bijligt. Daan neemt de taak als keeper heel serieus en probeert zoveel mogelijk ballen uit de netten te houden. In het eerste kwartier heeft Johannes de spits afgebeten en door het samenspel van Seppe en Brik hebben ze een doelpunt kunnen scoren. De tegenploeg bleef echter niet bij de pakken zitten en heeft de aanval ook onmiddellijk ingezet waardoor ze al vlug een voorsprong hadden, ze dribbelden vlotjes voorbij de verdediging van Jani. Tijdens het tweede kartier heeft Quinten en Brik de verdediging voor hun rekening genomen, Johannes, Stan, Jani en Lowie op de flanken en Seppe als spits. Met deze opstelling hebben onze jongens nog een doelpunt kunnen scoren. Tijdens een harde bal van Tielen naar ons doel pakt Daan deze bal mooi, maar hij komt iets te hard tegen zijn gezicht dat hij even moest gewisseld worden, Johannes heeft de keeperstaak overgenomen tot de rust. Na de rust waren onze jongens nog steeds niet echt bij de match en veel te vlug afgeleid waardoor Tielen een eindstand kon neerzetten van 2 – 17.