Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: KFC Herenthout – SKS Herentals: 9 -11: 7/3/2015

Onze jongens van U7 staan super scherp als ze beginnen aan de match tegen Herenthout. Het eerste kwartier staan Tense, Jani, Brik en Seppe op het veld en Daan in het doel.
Er worden vele mooie gerichte passen gegeven en al enkele mooie doelpogingen ondernomen. Er wordt een hoekschop gegeven en Tense trapt hard op de keeper. Er wordt gewisseld door Quinten, Marnik, Lowie en Matieu. Helaas 1-0 tegen door een super hoog schot waar Daan (nog) niet aankon. Ze laten er geen gras over groeien en Lowie scoort direct de gelijkmaker 1-1. Quinten trapt hard tegen de keeper. 2-1 door een misser van onze verdediging. We starten het tweede kwartier terug met Jani, Seppe, Tense en Brik. Tense en Jani zorgen voor enkele mooie kansen; Tense maakt dan de 2-2 gelijkmaker en dan nog eens 2-3. Jani en Tense maken de 2-4 door een super mooi samenspel, goed bezig mannen! Het doeltempo ligt vrij hoog en zo wordt het na enkele minuten al 5-4 en Lowie maakt dan terug de gelijkmaker 5-5. Na de rust neemt Marnik de taak van onze keeper Daan over nadat enkele ouders van de tegenploeg begonnen te lachen wanneer Daan een bal door zijn benen binnen liet… Seppe maakt de 5-6 stand Tense maakt de 5-7 Brik scoort de 5-8, nog een doelpunt voor Herenthout en Lowie maakt daar 6-9 van. Daan staat op het veld ook goed zijn mannetje en verdedigt mee het doel. Lowie heeft vele mooie kansen gecreëerd en het laatste kwartier krijgen we nog enkele doelpunten tegen maar onze jongens laten dit niet aan hun hart komen en gaan terug in de aanval. Eindstand 9-11!!
Super goed bezig mannen! Dit jaar nog geen match verloren. Nog 1 match winnen en de papa´s kunnen mee te voet naar Scherpenheuvel met de trainer…
Dikke proficiat aan onze jongens van U7 en trainer Luc.