Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: VC Herentals – SKS Herentals: 15 – 4 : 14/03/2015

Het eerste kwart spelen we met Stan, Brik, Tense, Seppe en Marnik in het doel. VC is duidelijk sterker en scoort dan ook vrij snel de 1-0. Na tweede minuut is het al 2-0. Brik wil niet meer spelen en wordt gewisseld door Jani.Een vrije trap wordt genomen door Stan en Jani maar een doel zit er jammer genoeg niet in. Wissel door Matieu Quinten en Daan, Daan gaat in de aanval maar mist net. Johannes staat in doel maar mist enkele ballen hierdoor geraken de tegenspelers tot 9-0… Dan een mooie safe van Johannes, onze verdediging laat enkele ballen door. Tweede kwart terug Marnik in doel, Daan Tense Seppen en Stan op het veld. Daan en Tense maken door een mooi samenspel dan toch de 9-1 en nog één tegen 10-1. Wissels door Lowie Matieu Quinten Seppe en Johannes in doel. Johannes heeft enkele mooie ballen kunnen tegenhouden. Quinten schiet op doelman. 10-1 met de rust. Na de rust al direct weer tegengoal 11-1. Wissel door Matieu Quinten Seppe Lowie en Daan in de goal. Quinten trapt net naast doel maar maakt de 11-2 stand. Corner voor ons en Jani trapt net naast doel. Lowie maakt de 11-3 stand. Laatste kwart met Johannes in doel, Stan, Tense Seppe en Marnik op het veld. Enkele mooie doelpogingen van Tense en Marnik. Maar dan nog eens 12-3 en 13-3. 14-4 mooi schot op doel. Laatste wissel Door Lowie Quinten Jani en Matieu Daan in doel, Daan pakt drie keer op rij de bal super mooi, maar de eindstand 15-4 was onvermijdelijk. Goed gespeeld jongens.