Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: Noordstar – SKS-Herentals: 2 – 4: 14/3/2015

Vandaag was het een koud weertje om te voetballen maar onze jongens deden er alles aan om dat te vergeten. Het spel ging op en neer en beide ploegen kregen dan ook mooie kansjes. Maar de keepers eisten een hoofdrol op vandaag en het was dan wachten tot de 25 min. dat Simon na mooi doorzetten de 0-1 scoort. Die score houden we vast tot aan de rust. Hetzelfde spelbeeld in de 2de helft, de bal wordt goed rond gespeeld en er wordt knap verdedigd. dan maakt noordstar gelijk op een hoekschop 1-1. Kort daarna krijgen we een vrije trap tegen en die wordt onhoudbaar binnen getrapt en Ferre was kansloos 2-1. Onze jongens geven niet op en iedereen geeft het beste van zichzelf. Dan begint Simon aan een solo, schiet op doel de keeper lost de bal en Quinten is goed gevolgd om de 2-2 binnen te trappen. Dan krijgt Noordstar nog een kans maar Ferre stond er weer, maar kreeg de bal vol in het gezicht en was even van slag. Quinten gaat door op links en verrast de keeper met een prachtig lobke en 2-3. En dan scoort Simon de verlossende 4de goal 2-4.