Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS Herentals – KFC Nijlen : 14 – 5 : 21-3-2015

Na twee weken van minder goed voetbal was het hopelijk eindelijk eens de ommekeer . Nijlen begint sterk aan de wedstrijd en krijgt verschillende kansen . Ook al gaat Sjarel verscheidene keren goed in de hoek, toch komen de bezoekers op voorsprong 0-1. Dit is het signaal om wakker te worden: Norbi geeft assist aan Lander branders :1-1. Pas terug gestart of Milan gooit uit naar Lander Jansens die de bal opzij legt voor Lander B. 2-1 . Het zijn dolle minuten, Lander Branders maakt een mooie kombinatie met Seppe die de bal klaarlegt voor Norbi 3-1 . Juist voor affluiten kan Lander B. door verdedigend werk van Stef en Collin alleen op het doel gaan en scoren 4-1. Tweede helft gaat door op hetzelfde elan :Seppe geeft een diepe pas aan Lander Janssens die hem mooi binnen legt 5-1 . Seppe gaat ook op wandel , pas van Stef via Collin waardoor Seppe scoort 6-1 . We krijgen nog enkele kansen via Lander Janssens, Milan en broer Collin, maar het is Nijlen die een doelpunt maakt 6-2 , Sjarel kan alleen de bal uit de netten halen . De bezoekers beginnen heviger te drukken en scoren voor het einde van de tweede helft 6-3.
In de kleedkamer maakt de trainer de spelers op hun hoede voor de terugkomst van de bezoekers . Het is Lander Branders die met de linkse voet mooi binnen knalt 7-3 en onmiddellijk de 8-3 .
We blijven drukken, Collin geeft een schuine pas door het midden naar Seppe die er 9-3 van maakt . Bij een hoekschop van Seppe kan Milan scoren aan de eerste paal :10-3. De laatste helft begint zoals in de derde helft met het scoren van Lander Branders 11-3 . Bij een verre uittrap van de doelman kan de spits van Nijlen tegenscoren 11-4 en daarop volgt onmiddellijk de 11-5 .
Deze doelman gaat nog verscheidene malen goed in de voeten en duikt goed in de hoeken bij kansen van de twee Landers, Norbi en de gebroeders Dries . Stef werkt de bal weg in de voeten van Lander Branders die zo met een klein tikje de bal opzij legt naar Seppe en er 12 -5 van maakt . Zelfs de bezoekers helpen mee met een own-goal die er komt omdat Seppe de bal opzij legt en door de Nijlense verdediger in doel wordt gelopen 13-5 . Het is Lander Branders die de eindscore vastlegt 14-5 . Knap gespeeld jongens, knappe inzet …Ook dank u aan het sportieve Nijlen .