Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: Noordstar – SKS-Herentals: 4 – 8 : 8/11/2014

De wedstrijd start heel mooi met 2 kansen voor Ferre en Colin, maar de keeper van Noordstar gunt ons de punten niet. Toch kan Ferre, na een paar minuten de 0-1 maken op aangeven van Siebe. Onze jongens willen er een heel spannende match van maken en laten Noordstar de gelijkmaker scoren en ook nog eens de 2-1. SKS houdt het hoofd koel en Ferre kan een prachtige hattrick scoren, de stand staat op 2-4. Noordstar geeft niet toe en maakt de 3-4. Colin mist een kans maar de keeper lost de bal en Pieter staat paraat en kan hiervan profiteren en maakt de 3-5. Met deze tussenstand gaan we de rust in.
Na de rust regent het kansen voor SKS maar de bal wil er niet in gaan, ze laten zich niet ontmoedigen en blijven de bal rond spelen en zo kan Siebe de 3-6 maken. Nog geen minuut later geeft diezelfde Siebe een assist aan Pieter en Pieter scoort de 3-7. Pieter geeft nog een assist aan Kwinten en Kwinten zorgt voor de 3-8 en de laatste minuten kan Noordstar nog de 4-8 maken.