Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS-Herentals – Hallaar: 10 – 9: 15/11/2014

Na de nederlaag van de match op Hallaar zat de stress er goed in bij onze jongens en dit was ook te merken want Hallaar kon op ons thuisplein de eerste minuten er al een 0-3 voorsprong uitslaan. Maar onze jongens lieten de moed niet in de schoenen zakken want Siebe geeft een assist aan Lucas en Lucas maakt de 1-3. Daarna maakt Pieter de 2-3. SKS speelt de bal mooi rond en na een goed samenspel van Siebe en Pieter maakt Pieter zijn 2e van de wedstrijd 3-3. Die punten bleven niet lang op het scorebord staan want Hallaar maakt de 3-4. Vlak voor rust geeft Simon nog een assist naar Matthieu en die maakt er 4-4 van. We gaan de rust in met nog een voorzet van Lucas aan Simon en die maakt de 5-4.
De tweede helft begint heel goed voor SKS, Siebe gaat solo naar de goal en maakt een prachtig doelpunt 6-4. Het was nog niet gedaan want Hallaar kan een voorsprong uitbouwen tot 6-9, de trainer zag dat er iets moest gebeuren en gaf tijdens de wisselrust een peptalk aan de jongens, dit had blijkbaar resultaat. Hallaar maakt om te beginnen een owngoal voor ons 7-9. Nadien geeft Lucas een pass naar Simon en Simon maakt de 8-9. Simon kan nog een solo actie op touw zetten en scoort 9-9, kort voor affluiten maakt Pieter de winning goal 10-9.