Single Blog Title

This is a single blog caption

U8 SKS – Herentals – Berlaar 12-5

De match begint goed met een prachtige actie van Simon naar Lucas, Lucas geeft een pass naar Siebe en sjot naar doel maar de keeper van Berlaar pakt de bal, de eerste kans van Berlaar is echter direct raak en zij maken de 0-1. Dit houdt  onze jongens niet tegen want Simon krijgt de bal maar moet tegen 3 man opboksen en sjot de bal naar Lander en maakt de 1-1. Simon was nog niet uitgespeeld en maakt sjot van ver op doel en raak 2-1. Na wat heen en weer voetbal maakt onze Lucas de 3-1. Manu mag inwerpen naar Simon maar spijtig deze poging was te hoog over doel.
Rust, de keepers worden gewisseld, Kwinten mag voetballen en Manu staat in doel. Na enkele minuten maakt Lucas de 4-1.  Onze jongens halen er nog een hoekschop uit, Lander geeft hem maar de verdediging van Berlaar laat het afweten en maakt voor ons een owngoal, 5-1. Nadien maakt Berlaar de 5-2. Simon krijgt de bal in de voet en gaat solo naar het doel en maakt van ver de 6-2. Berlaar krijgt ook nog een kans en maakt de 6-3. Lander heeft niet genoeg van het scoren en maakt de 7-3.  Berlaar is weer aan zet en maakt de 7-4. Lucas maakt de 8-4. Simon wilt absoluut een hattrick scoren en maakt zijn derde goal in de wedstrijd 9-4. Berlaar maakt toch nog de 9-5.  Simon maakt nog een 4e en een 5e goal goed voor de 10-5 en 11-5  en als afsluiter een prachtig afstandsschot van Kwinten 12-5.