Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS Herentals – VC Kessel: 18 – 4 : 25/10/2014

De match is nog maar een paar seconden bezig en Lucas maakt de 1-0 op voorzet van Simon. Kessel werd hierdoor wakker geschud en probeert te scoren, onze keeper Kwinten pakt de bal maar lost per ongeluk en Kessel kan nogmaals proberen en maakt de 1-1.
Nadien gaat het vrij snel voor onze jongens, de bal wordt goed rondgespeeld en daardoor volgen de goals snel op elkaar, tweemaal door Seppe en 1 keer door Lander B: 4-1. Onze jongens willen meer en Simon geeft een prachtige pass naar Siebe en Siebe maakt de 5-1, Manu zorgt voor de 6-1. Door de mooie passes naar elkaar kan Simon de 7-1 maken en Manu maakt zijn 2e van de match 8-1. Kessel maakt dan 8-2. Kort daarna maakt Manu de 9-2, na een tijdje scoort Lander B de 10-2 met een afstandsschot. Seppe zorgt voor de 11-2. Simon kan de bal bemachtigen en probeert te scoren maar de keeper van Kessel lost de bal en Manu staat op de juiste plaats en scoort zijn 4e van de dag: 12-2. Lander B krijgt nog de kans om een 3e goal te maken en doet dit ook 13-2. Manu maakt de eerste helft compleet met de 14-2.
In de tweede helft worden er een paar wissels doorgevoerd, Lander B en Seppe gaan douchen en Lucas komt in plaats van Kwinten in het doel te staan. De tweede helft begon even mooi als de eerste Manu sjot mooi door de benen van de keeper en maakt de 15-2. Kessel krijgt ook nog een kans en maakt de 15-3. Siebe bemachtigt de bal en geeft een mooie pass naar Simon en Simon maakt de 16-3. Manu krijgt echt niet genoeg van het scoren en maakt zijn 7e goal in de match 17-3. Kessel kan er nog een doelpunt uithalen en de teller staat op 17-4. Simon maakt de 18-4. En Quinten probeert het nog helemaal af te maken door de te trappen op doel maar spijtig genoeg net naast. Een prachtige eindstand en onze jongens hebben weer hun uiterste best gedaan.

Leave a Reply