Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS Herentals- SKS de Mama’s : 3 – 1 : 25/04/2015

DSCN7517

Na een lang seizoen is eindelijk de lang besproken topper daar tegen SKS de Mama’s . Onze jongens zijn er klaar voor om de tegenstanders in de pan te hakken(en nog te kruiden ook!). Om deze wedstrijd in goede banen te leiden is er beroep gedaan op een TOP-scheidsrechter ! Deze fluit dan ook de wedstrijd op gang . De U8-tjes beginnen sterk aan de wedstrijd met kansen voor Kwinten en Stef ,maar de mama van Sjarel houdt de nul op het scorebord .
De mama’s van Pieter en Seppe beginnen goed te combineren en krijgen zelfs een doelkans via de mama van Ferre ,maar Sjarel staat paraat .
Sjarel trapt onmiddellijk de bal naar voor, maar daar trapt Simon Mertens in het zijnet .  Er valt een gele kaart aan de zijde van de Mama’s door handspel van de mama van Pieter . Dit tot groot ongenoegen van de talrijk opgekomen supporters die de scheidsrechter trakteren op een geweldig concert van BOE- geroep .
Vrije trap en deze trapt Ferre ,maar gaat rakelings naast . Lang duurt het echter niet en in een wirwar van voeten belandt de bal in doel : 1-0 voor de U8 .
De jongens zijn vertrokken voor nog dolle tien minuten. De Mama’s weten het niet meer en zeker als de verdedigers van de Mama’s in de wind worden gezet, kan Seppe scoren. De Mama’s proberen nog langs de zijlijn via de mama’s van Stef en Simon ,maar de verdediging van de jongens is waterdicht .
Het is zelfs Lander Jansens die de 3-0 op het scorebord zet . Dit juist voor de rust . In de tweede helft komen de dames sterker uit de kleedkamers en nemen de wedstrijd in handen . Dit met verschillende kansen via An ,maar zoon Lander Branders kan de ballen knap tegenhouden .
Aan de andere zijde is het Sjarel die het vuur aan de schenen legt van zijn mama Annick . Deze doet knappe reddingen . De dames beginnen stilaan te puffen ,maar toveren plots een doelkans. Deze gaat helaas voor de jongens binnen 3-1 . De Mama’s vinden hun tweede adem en het tempo gaat de hoogte (euh ,een klein beetje maar)in . Bij de jongens worden dan ook enkelen met een gele kaart gestraft . Toch krijgt Siebe nog een mooie kans op de 4-1.
De jongens vallen nog een laatste maal aan, maar daar trekt M M(Mega Maya) aan de trui van haar zoon die alleen door was. Resultaat :het rode karton onder de neus. Zij moet zich natuurlijk gaan wassen ! Zo loopt de wedstrijd op zijn eind met 3-1 als einduitslag .
Dank U Mama’s voor het knappe seizoen alsook de papa’s en de talrijke andere supporters .
Vergeet ook ons eigen tornooi niet op SKS Herentals op 2 mei !!!