Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: ST Dimpna – SKS Herentals : 4 – 7: 25/04/2015

Het einde van de reguliere competitie is in zicht! Met straks het slotstuk tegen de mama’s staan onze jongens er klaar voor om het eerste deel positief af te sluiten . De wedstrijd begint knap voor onze jongens van SKS dit met verschillende doelkansen . Toch gebeurt het aan de overzijde waar de thuisploeg knap combineert en kan scoren 1-0. We laten de kopjes niet hangen en drukken verder met een hoekschop als resultaat : Pieter zet de hoekschop en Lander kegelt de bal in doel 1-1 . Ondertussen komt Sjarel weer een aantal keer gepast uit. Zelfs met een verre uitgooi naar Lander kan deze Pieter bereiken en tovert de bal in doel 1-2. Deze Pieter wacht niet en één minuut later is het weer prijs 1-3 . Wat we nu zien is ongelooflijk : passen , loopwerk langs de zijlijn van Collin en Milan , de verdediger Seppe die gepast doorschuift en Lander die nog tweemaal scoort 1-5 . Zelfs Seppe die mee naar voor gaat om de druk te verhogen en een hoekschop zet, kan daarmee Milan bereiken die hem als een echte Hazard binnentrapt : 1-6. De tweede helft gaat op en neer ,maar daar is de doelman van SKS die als een echte Courtois zijn doel clean houdt . Ook vooraan trapt Collin de bal op de paal , zelfs Seppe doet dit na, maar het is toch de thuisploeg die kan scoren :2-6. We laten dit echter niet gebeuren en Pieter trapt als legende Ludo Coeck een verre bal droogjes in doel . Knap schot en 2-7 !!!!
De derde helft moet Sjarel weer zijn kunnen laten zien. Collin en Milan moeten mee komen verdedigen en Seppe helpen .dus iedereen is paraat .
De thuisploeg lijkt iets frisser en kan tweemaal scoren 4-7 . De laatste helft is een feit. Onze jongens nemen het eerste deel voor zich met kansen voor de gebroeders Collin en Milan , maar ook voor de rest van de ploeg . Telkens staat de paal of de doelman van St Dimpna in de weg , maar aan de andere zijde staat onze doelman Sjarel ook zijn mannetje en komt enkele keren knap in de voeten .
Het eindsignaal wordt gefloten. knap eindresultaat met mooie inspanningen ….en natuurlijk nu naar SKS om daar de topper tegen de mama’s te spelen .
Voor SKS Herentals speelde: Sjarel Willems, Lander Branders , Seppe Van Hove, Pieter Laeremans en de gebroeders Milan en Collin Dries .