Single Blog Title

This is a single blog caption

U8 A wit Blauwvoet Oevel-SKS zaterdag 20 /9/2014 :8-7

We beginnen sterk en bij de 1ste hoekschop krijgt Collin de eerste kans. Bij een doeltrap van de Oevelse doelman kan Lander Branders de bal onderscheppen en gaat alleen op doel af …goal en 0-1.De vreugde is echter van korte duur, Oevel scoort onmiddellijk tegen 1-1.Er wordt stevig gevoetbald. Het is Ferre die Axl bediend en die de 1-2 tegen de netten duwt. Ook Robbe combineert knap met Axl die zo Quinten kan bereiken maar nipt naast. Oevel komt terug opzetten maar Sjarel staat paraat. Twee knappe reddingen kort na elkaar. Toch kan Oevel de 2-2 maken.De paal en Sjarel houden de pal uit het doel.Met knappe passen tussen Milan en Santiago kan Robbe SKS opnieuw op voorsprong brengen 2-3.Opnieuw is het van korte duur en Oevel kan weer langszij komen 3-3.

2de helft: Sks begint opnieuw heel sterk. Het is via onze nieuwe aanwinsten Quinten en Santiago dat we bijna scoren maar ditmaal staat de deklat in de weg. Oevel komt ook sterk opzetten.Sjarel is uitgeslapen en kan hij de Oevelse kansen keren.De keepers spelen een hoofdrol.Spijtig genoeg is het Sjarel die zich het eerst moet omdraaien 4-3.De Herentalse blauwwitten geven niet op, de bal van Lander belandt echter op de paal. Maar Seppe laat zien dat hij het kan: van in het midden van het veld, een knal, een raket en door de benen van de Oevelse keeper.4-4.

SKS drukt massaal naar voren en krijgt kansen maar de doelmannen blijven de sterkste schakels.Sjarel moet zich nog tweemaal omdraaien en het wordt 6-4.
3de helft: Onmiddellijk kansen voor Lander en Santiago en deze laatste maakt er 6-5 van. Nadien kan Oevel, ondanks weerwerk van Ferre en Sjarel nog tweemaal scoren 8-5.

4de helft: Met de nodige peptalk gaat het beter.De driehoek Lander,Milan,Santiago en laatstgenoemde scoort 8-6.De Oevelse verdedigers hebben hun handen(voeten) vol en weten niet waar eerst verdedigen.Sks scoort verdiend de 8-7 en blijft drukken.De kansen belanden altijd nipt naast.De eindstand blijft.

Knap gespeeld jongens, jullie hebben de supporters verwend. Eveneens een dikke proficiat aan Blauwvoet Oevel.

De ploeg :Sjarel,Collin,Milan,Santiago,Lander,Seppe,Quinten,Axl,Robbe,Ferre en Quinten.