Single Blog Title

This is a single blog caption

U8 Wit / SKS Herentals – Herenthout/ 13-9 / 4-10-2014

Onder het laatste zomerzonnetje, begonnen onze manschappen sterk aan de wedstrijd. De bezoekers hadden juist het spel aangevat of Seppe trapte een verre bal in het doel 1-0. Ook Herenthout was onmiddellijk daar, maar Sjarel hield de nul op het scorebord met een knappe redding.

We gingen terug drukken en bij een eerste hoekschop trapte Axl op de paal.
Deze Axl kreeg terug een kans via Robbe en Seppe en verdubbelde daarmee de score:2-0. Het spel zat momenteel goed in elkaar, Sjarel trapte uit naar Lander Branders die Seppe in de diepte speelt en zo Axl kan bereiken :3-0.

Ook Pieter kan Seppe bereiken en na twee pogingen kan deze de 4-0 maken. Lander Janssens kan met een verre uitgooi Pieter bereiken, maar deze mist juist . Toch kwam Herenthout opzetten, na enkele reddingen van Sjarel kunnen de bezoekers tegenscoren:4-1.

Op naar de tweede helft waarin Lander Branders onmiddellijk kan scoren :5-1.

Dit is maar van korte duur:5-2.
Dan geeft Ferre een pas door het midden waardoor Axl alleen voor de doelman staat en de bal in de netten dropt:6-2.

Tot dan draaide de ploeg nog heel goed, maar dan sputterde de motor en ging het scoreverloop heen en weer, Herenthout scoorde 6-3.

We kregen nog wel kansen via Lander Janssens en Pieter, maar de bezoekende doelman deed ook zijn werk. De bezoekende ploeg kwam dichterbij met de score: 6-4 ,maar daar is het signaal om te rusten.

In de derde helft kan Robbe de score terug vergroten tot 7-4 Met nog kansen van Seppe op de paal en Pieter die trapt op de doelman, komen de bezoekers toch gelijk: 7-7

Zelfs Sjarel kan dan nog een achterstand voorkomen en dit met enkele goede tussenkomsten.Toch komen we weer op voorsprong, dit niet met echt goed voetbal, maar waarschijnlijk op karakter en een beetje geluk.

Met combinaties tussen Lander Branders en Ferre kan Seppe scoren 8-7 en met een ver afstandsschot kan Robbe er 9-7 van maken.

We blijven op dit elan verdergaan in de laatste helft. Pieter scoort via een hoekschop 10-7 en Ferre 11-7 met een actie samen met Lander Janssens. Ook de paal doet mee, deze staat in de weg bij een actie van Axl maar Ferre is goed gevolgd en scoort 12-7.

Toch geven we teveel cadeaus weg waarvan de bezoekers profiteren:12-8.

We scoren nog wel via Lander Branders 13-8, krijgen nog enkele kansen langs Robbe, Lander Janssens en Seppe ,maar de doelman staat zijn mannetje.

De bezoekers scoren nog juist voor het eindsignaal: 13-9.

Voetballend was het misschien niet mooi, maar de zon was toch mooi aanwezig.