Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: Achter Olen – SKS Herentals : 7 – 3: 7/3/2015

De wedstrijd begint onder een stralend zonnetje en de thuisploeg neemt onmiddellijk het voortouw . Ze scoren direct 1-0. De wedstrijd gaat op en neer met kleine kansen aan beide zijden .
Toch begint SKS iets beter in de match te komen, met een kans voor Pieter . De bal vliegt juist naast het doel. Ook via een hoekschop van Pieter krijgt Milan een schietkans. Deze gaat ook juist naast! Toch krijgt de thuisploeg de betere kansen, maar Sjarel staat zijn mannetje . De tweede helft begint weer sterk voor Olen. Sjarel gaat goed plat en houdt ons zo in de wedstrijd.
Lander krijgt een mooie kans omdat Seppe een diepe pas geeft en alleen voor de doelman komt . Deze redt de meubelen voor Olen . Wat bij SKS niet lukt, lukt bij de thuisploeg : 2-0 .
De thuisploeg krijgt dan een resem kansen, maar deze gaan juist naast of op de deklat . Ook Milan trapt van ver op doel, maar de bal raakt de paal. Spijtig !!!! Toch is Achter Olen de beste ploeg of beter gezegd : de hevigste ploeg en ze zijn sneller op de bal en scoren ook vlotter 3-0. SKS toont dan ook dat ze kunnen voetballen: Mathieu stuurt Lander weg , deze trapt de bal opzij waar Milan Dries knap volgt en met een subtiele lob de doelman vloert :3-1 . SKS blijft nu drukken, maar er gebeurt een klein foutje op Lander waardoor de thuisploeg met de bal gaat lopen zonder dat de scheidsrechter fluit en kan scoren :4-1 . Spijtig van deze fase , dit had heus anders kunnen zijn….zeker op sportief vlak van de thuisploeg !!!
Op naar de derde helft waar de thuisploeg weer sterk begint en direct kan scoren 5-1 . We laten ons zeker niet doen, met een combinatie tussen Collin en Seppe kan Pieter de 5-2 scoren .
Deze vreugde blijft echter niet lang duren en bij een hoekschop kan de thuisploeg direct scoren 6-2. De laatste helft is zoals de vorigen met een sterk begin van Olen, maar de doelman van SKS Sjarel staat zijn mannetje . Dit geeft ons moed en Lander krijgt een kans via Mathieu. Spijtig genoeg is ook de doelman van Olen present. Bij een actie van Seppe kan Lander een laatste keer scoren voor SKS: 6-3 . Olen blijft profiteren van de kleine foutjes en bij een corner kan een vrijstaande speler scoren:7-3. We krijgen nog enkele kansen via Mathieu . Ook Pieter en Seppe krijgen nog enkele kansen, maar de deklat alsook de doelman van de thuisploeg ligt in de weg . Daar is dan het verlossende eindsignaal .