Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS Herentals – Blauwvoet Oevel : 2 – 7: 14/03/2015

We starten sterk aan de wedstrijd met een kans van Pieter die een pas krijgt van Lander Janssens . We krijgen nog verscheidene kansen ,maar het is Oevel dat stilaan de wedstrijd in handen neemt en via een vrije trap op oorsprong komt 0-1 . Bij het begin van de tweede helft duurt het echter niet lang of Sjarel moet zich een tweede maal omdraaien :0-2. Toch laten we ons niet doen , Pieter geeft een pas door aan Milan ,maar die besluit net naast . Sjarel trapt de bal uit naar Lander Branders die geeft de bal aan Collin ,maar die trapt net voorlangs .
Wat bij SKS niet lukt, lukt wel bij de tegenstaanders en dat is scoren en zelfs tot 0-4 . Het combineren lukt niet al te best bij SKS dus werken we via diepte passen. D aar krijgen Pieter, de broers Dries en de twee Landers verschillende kansen ,maar de doelman van Oevel is een echte Courtois . Zelfs net voor het rusten kunnen de bezoekers nog scoren 0-5 .
Na een preek in de kleedkamers begint de derde helft nog even slecht als de twee vorige helften . We krijgen onmiddellijk een tegendoelpunt, dit op een verre trap waarop Sjarel zich verkijkt:0-6. De ploeg gaan we drastisch veranderen : Seppe terug achteraan die deze taak fantastisch deed tijdens voorgaande wedstrijden, Lander Branders in het punt . Deze wissel loont direct met kansen voor Lander Branders en knap verdedigend werk van Seppe . De laatste helft begint sterker voor SKS, ditmaal een kans voor Collin, maar het is Lander Branders die kan scoren 1- 6. Oef de eer is gered zou men zeggen . We krijgen deze keer verschillende kansen , maar we sjotten de bal er zelfs niet in bij een leeg doel vraag dit maar aan Collin …..spijtig . Oevel komt geregeld opzetten ,maar Sjarel en verdediger Seppe doen er alles aan om het scoren te beletten, dit lukt spijtig genoeg niet 1-7 . Bij een hoekschop kan Sjarel de bal in de voeten duwen van Pieter die zo aan de haal gaat met de bal en scoort 2-7 . Daarmee is de einduitslag bekend…..en hopen we dat we de supporters terug knap voetbal kunnen tonen bij de volgende wedstrijd !
Een verdiende overwinning voor de tegenpartij!