Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: Linda Olen – SKS Herentals : 8 – 10: 6/12/2014

Gisterenavond was het feest op SKS: de Sint bracht alle jeugdspelers een prachtig geschenk en aten frietjes à volonté! Hierdoor lagen we allen veel te laat in bed en dit was duidelijk te merken!
Linda Olen neemt het initiatief . Bij een vrije trap van Olen kunnen deze op voorsprong komen 1-0. We krijgen toch enkele kleine kansen via Pieter en kunnen enkele combinaties toveren .Dit door Collin en Quinten . Toch is het Linda Olen die nog tweemaal de doelman Sjarel kan verschalken 3-0 . De tweede helft is van hetzelfde, wel willen, maar niet kunnen of lukken . Stilletjes aan lukt het ons dan toch om eens meer te komen piepen aan de goal van Olen . Zo krijgt Quinten een kans en staat de paal in de weg bij een trap van Collin . Lander die de druk eventjes op de ketel houdt, kan dan toch scoren voor SKS 3-1 . Alleen is Linda Olen niet van hun melk , Sjarel kan enkele schoten tegen houden , maar moet zich dan toch nog tweemaal gewonnen geven 5-1 . Op het einde van de tweede helft is Lander die de 5-2 tegen de netten prikt…..en zo is onze trein vertrokken . SKS krijgt meer en meer kansen : Pieter en Collin op de doelman , Milan er juist naast .
Bij een actie tussen Quinten en Lander kan Pieter voor het affluiten nog scoren 5-3 . Na wat pep-talk in de kleedkamers is het begin wat minder . Olen opent de score 6-3 . Maar dan is SKS daar terug met een knappe actie tussen Lander, Collin en Pieter , de vechtlust van Milan en Quinten en we komen terug: Lander 6-4 en Pieter 6-5 . Ook de twee doelmannen staan hun mannetje : Lander en Pieter trappen enkele keren op de doelman en Sjarel komt een paar keer gepast tussen beide .
SKS komt gelijk met 6-6. Dit met een knappe combinatie tussen Lander en Pieter. Dit is van korte duur en Olen scoort voor het affluiten 7-6 .  Op naar de laatste helft en daar is de dappere Milan die de gelijkmaker scoort 7-7. Linda Olen komt er nog even door om te scoren 8-7 ,maar dan is alles SKS wat de klok slaagt . Milan geeft een diepe pas aan Pieter ,die met een droge knal 8-8 maakt . Ook doelman Sjarel doet mee, met een verre trap naar Milan moet deze de bal gewoon klaarleggen voor Pieter ….boem 8-9 en we staan voor . Olen ligt in de lappenmand en het is Lander die met een korte draai om zijn as de eindscore vastlegt 8-10 .
Knappe inzet, geniet zeker van een deugddoende winterstop en de beste wensen voor 2015 .