Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS Herentals – Beekhoek : 2 – 15 : 29/11/2014

Al van de eerste minuut zet Beekhoek keeper Sjarel aan het werk, toch laten we ons niet doen .
Seppe en Lander Branders proberen ook druk te leggen op de verdediging en krijgen zelfs enkele kansen .
Toch is het Sjarel die de netten clean houdt .
In een fel duel krijgt Collin een por in het gezicht, eventjes van het veld met een bloedneus, maar ondertussen kan Beekhoek scoren :0-1 .
Op naar de tweede helft waar Beekhoek weer sterk aan de wedstrijd begint en direct de score verdubbelt: 0-2 .
Maar Ferre gaat op wandel met de bal en kan de aansluitingstreffer scoren : 1-2.
Beekhoek blijft drukken en Sjarel die met twee reddingen het scoren kan beletten, moet zich vervolgens toch gewonnen geven .
Beekhoek loopt uit tot 1-4….maar SKS vindt zijn tweede adem en begint te combineren .
Door goed samenspel van Collin en Lander Janssens krijgt Seppe een kans ,maar trapt net ernaast .
Ook de paal staat in de weg bij een trap van Lander Branders .
De kansen stapelen zich op voor SKS ,maar het is Beekhoek die de kansen aan de andere zijde erin trappen 1-5 .
Milan,Collin en Seppe krijgen nog kansen ,maar de keeper van Beekhoek staat zijn mannetje.
Op naar de derde helft en daar is alles wat Beekhoek de klok slaagt .
We krijgen nog amper kansen bij elkaar gevoetbald en de verdedigers Siebe en Collin weten niet waar ze eerst moeten aan beginnen .
Beekhoek loopt uit 1-6,1-7….enkele reddingen van Sjarel die probeert erger te voorkomen .
We krijgen nog enkele kleine kansen via Ferre en Seppe, maar de bezoekers scoren aan de lopende band tot 1-9 .
De laatste helft is er eentje te veel …….de tegenstanders lopen uit tot zelfs 1-14 ook al doet de SKS doelman zijn best …..er is helaas niets aan te doen .
We kunnen nog tegenscoren via Seppe en Siebe en Lander Branders krijgt nog een waterkans, maar het is Beekhoek die de 2-15 vastlegt .
Het was een totale off-day…..laten we hopen dat het op de verjaardag van Sinterklaas iets beter loopt en dat we daarna kunnen genieten van de winterstop .