Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS-Blauwvoet Oevel: 10 – 1 : 8/11/2014

Na de wedstrijd van woensdag staan we weeral terug op het veld voor onze volgende match.
We hadden iets recht te zetten na het verlies van woensdag. Bij het begin stoort Seppe waardoor die een kans krijgt. Ook Lander zet langs de zijlijn een voorzet, maar deze wordt in hoekschop getrapt. Bij deze hoekschop is Lucas bij de pinken en trapt de 1-0 binnen. Ook Oevel zet op en krijgt de eerste kans bij een hoekschop, maar het is Manu die verdedigend zijn mannetje staat. Door zijn snelle pas kan Seppe allen doorgaan. Deze speelt Quinten aan, maar deze mist juist.
We blijven aan het doel van Oevel. Dit door een verre trap van Lander, maar die gaat juist boven de deklat. Simon op rechts onderschept de bal, speelt Seppe aan, maar de bal gaat voorlangs. Toch komt Oevel er soms goed en gevaarlijk uit. Met een ver schop proberen ze Sjarel te verschalken, maar deze gaat goed plat. Sjarel trapt de bal ver uit, Seppe komt alleen voor de keeper, maar ditmaal staat de paal in de weg. Zo krijgen Seppe en Lander nog een aantal goede kansen, maar er wordt niet gescoord!
Oevel begint sterk aan de tweede helft. Lukas is verdediger en moet lichaam en lijf voor de bal smijten, maar spijtig genoeg foutief. Daar kan Oevel gebruik van maken met een mooie goal in de kruising.: 1-1.
Het duurt echter niet lang en oor een verschillend aantal voeten gaat de bal over de lijn. Door dit geharrewar is niet duidelijk op wiens naam we dit doelpunt moeten schrijven.2-1
Manu die dan op de linkerkant staat, zet door en mist met een knappe knal. Sjarel heeft soms ook nog iets te doen en gaat goed tegen de grond met een actie van Oevel. We krijgen kansen met de vleet, maar komen juist tekort. Zelfs de paal steekt er een stokje voor met een kans van Manu.
Daar is gelukkig de 3-1: Lander kan de bal afsnoepen en scoort! Lucas en Simon geven nog enkele kansen aan Seppe, Lander en Quinten, maar er wordt niet gescoord. Juist voor affluiten onderschept Seppe de bal, schakelt de laatste verdediger uit en geeft een pas aan Lander die de 4-1 binnen legt.
Bij de derde helft verdeelt Simon het spel waardoor verschillende spelers kansen krijgen, maar het is Quinten die de 5-1 in de netten legt. Ook Lander doet dit na en laat de netten bewegen: 6-1. Simon en Quinten krijgen de keeper van Oevel goed plat, maar het is weer Lander die met een ver schop de 7-1 scoort. Toch moet Sjarel ook gepast uitkomen en neemt Manu weer goed de verdedigende taken op zich. Sjarel moet verscheidene keren duiken, maar brengt de bal telkens goed en snel in het spel waardoor we snel kunnen counteren.
De laatste helft en de driehoek Simon, Lucas en Quinten draait op volle toeren waardoor de bezoekende keeper en verdediging alle kleuren van de regenboog zien. Het is Simon die de 8-1 binnen legt en een beetje later Quinten die de 9-1 scoort.
Bij de laatste vervanging krijgen Seppe en Lander de laatste speelminuten. Simon speelt de bal door naar Lander die samen met Seppe de bal heen en weer tikt waardoor het laatste doelpunt gescoord wordt: 10-1.
Knappe wedstrijd jongens!

Leave a Reply