Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: VC Herentals – SKS Herentals: 11 – 4 : 15/11/2014

U8

Het was een blij weerzien met de schoolkameraadjes . VC had iets recht te zetten na de vorige nederlaag op SKS en dat deed het onmiddellijk. We stonden direct 2-0 achter. Dit door enkele individuele foutjes in de verdediging en van onze keeper Sjarel .
Toch begonnen we een beetje te drukken, eerst een hoekschop, dan een verre trap van Seppe waar de VC doelman Max paraat stond . Toch scoorde SKS via Milan de aansluitingstreffer 2-1 maar Benno maakte onmiddellijk 3-1 voor de VC.
We hadden nog een mooie combinatie via Collin, Seppe en Lander Branders en een kans ,maar de doelman van de thuisploeg redde knap . In de tweede helft deed Sjarel twee knappe reddingen na elkaar ,maar werd het toch 4-1. Even later konden we tegenscoren langs Ferre 4-2 . VC bleef knap combineren, kansen creëren en scoren 5-2 .
In de derde helft bleef SKS aansluiten, Seppe scoorde na een actie tussen de twee Landers 5-3.
We voetbalden nog enkele kleine kansen bij elkaar .Dit door de gebroeders Dries en ook Seppe was bij de pinken .
Toch was VC veel efficiënter .Dit door Benno die tweemaal scoorde na elkaar 7-3. We krijgen nog een vrije trap, maar Lander Branders trapte juist naast , alsook Milan en Ferre misten hun kansen . Doelman Sjarel hield met enkele knappe tussenkomsten zijn netten enkele minuten clean .Toch was het Lander Janssens die scoorde, maar dit aan de verkeerde zijde van het veld .Kan gebeuren 8-3 . De laatste helft was er eentje waar beide doelmannen Max en Sjarel lieten zien wat ze waard waren. Vele kansen aan beide zijden: Seppe scoorde 8-4, maar VC liep uit tot 11-4 . We blijven drukken en krijgen nog verschillende kansen, maar de uitslag was 11-4 . Na de wedstrijd vielen de spelers letterlijk in elkaars armen! knappe wedstrijd van de thuisploeg , maar ook van SKS ….. Vooral de vriendschap onder deze jeugd verdiend een dikke pluim .