Single Blog Title

This is a single blog caption

U8: SKS Herentals – Linda Olen: 5 – 5: 21/2/2015

De wedstrijd begint heel sterk voor SKS, waar knappe combinaties op de mat worden gelegd .
Van dit passenspel kan Pieter de 1-0 scoren . Dit tik-tak voetbal levert nog mooie doelkansen op ,maar daar kunnen de twee Landers niet van profiteren . Toch komt Linda opzetten en raakt zelfs daarbij de doelpaal. We komen eventjes goed weg . Dit duurt echter niet lang want Sjarel moet spijtig genoeg de bal uit de netten halen: 1-1 . We blijven drukken en door een hoekschop van Seppe kan Pieter de 2-1 scoren. Ook Milan krijgt een knappe kans ,maar de doelman ligt in de weg. Lander Janssens gaat alleen op doel af ,maar deze bal gaat juist naast .Spijtig van deze kansen . Op naar de tweede helft: deze begint terug sterk door onze u8-tjes . Met verre uittrap van Sjarel gaat Lander Janssens alleen op doel af en BINGO 3-1 . Het driehoekje Collin, Pieter en Seppe bereiken Lander Branders die net naast het doel trapt . Linda Olen komt toch in de geburen van Sjarel, maar die kan met één hand de bal uit doel weren. Het is Lander Branders die de 4-1 maakt op een mooie pas van Milan . Knap spel !!! De derde helft gaat van start en het is Linda Olen die de wedstrijd naar zich toe trekt . Sjarel moet zich verscheidene malen tonen, telkens goed plat op de grond en knappe reflexen met de handen ….spijtig komt Linda Olen terug tot 4-4 . We krijgen nog een kans via Lander Janssens en Seppe ,maar het blijft 4-4 in de derde helft . De laatste helft en het is Linda Olen die op hetzelfde elan verder gaat . Toch is er Sjarel die ons recht houdt, dit weer knap met goede tussenkomsten…zelfs de supporters van Olen zijn verrast . Onze ploeg weet het eventjes niet meer en we krijgen een tegendoelpunt 4-5, dit is wel verdiend voor de tegenstanders . We worden plots wakker en beginnen terug te drukken : met als resultaat verschillende kansen via Milan, Pieter en Seppe , maar nu is de doelman van de tegenpartij die in de weg ligt . De tegenstrever komt nog eens piepen aan het doel van Sjarel ,maar deze komt gepast uit doel . Heel goed Sjarel en daar kan de hele ploeg van profiteren: Collin geeft pas door aan zijn broer Milan die zo Pieter bereikt, legt de bal opzij en Lander Branders scoort 5-5 . Knappe inzet in de laatste minuten van de wedstrijd , hard teruggevochten …..en ook de toffe en sportieve tegenstrevers .